Ricardo van Rhijn Foundation STEUN ONS

DE RVRF SCOORT EEN DRIEPUNTER MET TOPBASKETBALLER JEROEN VAN DER LIST ALS NIEUWSTE AMBASSADEUR!

De Ricardo van Rhijn Foundation scoort een driepunter met topbasketballer Jeroen van der List als nieuwste ambassadeur!

DE RVRF SCOORT EEN DRIEPUNTER MET TOPBASKETBALLER JEROEN VAN DER LIST ALS NIEUWSTE AMBASSADEUR!

Jeroen is een harde werker en een teamplayer die graag het maximale uit zijn carrière haalt. Hij heeft door in zichzelf te geloven zijn dromen waargemaakt en hij vindt het fantastisch om met kinderen te werken.

“Het geeft voldoening om kinderen mee te geven dat ze het beste uit zichzelf moeten halen, dat ze iets moeten zoeken wat ze leuk vinden, dat ze ervoor moeten gaan en dat ze hun kwaliteiten kunnen verfijnen”, legt Jeroen passievol uit. “Je leert ontzettend veel van een bal, om wat voor sport het ook gaat. Dat vind ik ook mooi aan het concept ‘Elk Kind Een Bal’. Je leert door een bal om te delen, te respecteren, je krijgt normen en waarden mee en natuurlijk brengt het veel speelplezier”. Hoewel de kans groot is dat Jeroen volgend jaar in een grote competitie in het buitenland speelt, gaat hij zich zoveel als hij kan inzetten om kinderen in zijn functie als rolmodel te inspireren!

foto-2-jeroen-optie-website.jpg

Wij zijn heel blij dat Jeroen zich heeft aangesloten bij ons ambassadeursteam. Kinderen kijken, mede dankzij zijn lengte van 2,13 meter, letterlijk en figuurlijk tegen hem op. Ondanks zijn drukke schema op het hoogste basketbalniveau, komt hij op zijn vrije dagen regelmatig kijken naar jeugdteams om ze aan te moedigen. Hij is dan ook een uitstekend rolmodel voor de kinderen die wij willen bereiken binnen onze projecten!