Ricardo van Rhijn Foundation STEUN ONS

KONINGSSPELEN 2017 VOORHOUT

Koningsspelen 2017 Voorhout

KONINGSSPELEN 2017 VOORHOUT

Op 21 april 2017 organiseerde de Ricardo van Rhijn Foundation samen met haar partner Kindercentrum De Speelbrug de tweede editie van de Koningsspelen in Voorhout. Na een spetterend en succesvolle eerste editie in 2016 was het dit jaar weer feest. 6 dagen voor Koningsdag werd er voor ruim 1000 kinderen op verschillende locaties sport en spel verzorgd vanuit het Samen1Team principe. Met vele tientallen vrijwilligers werden er vele verschillende sportactiviteiten uitgezet. Als gevolg een hele hoop blije gezichten die opzichtig genieten van de dag.

Ambassadeurs Tim Receveur, Galdino Haimé, Ertugrul Bayrak, Mustafa Jebari en Atam Koroglu deden fanatiek mee met alle duizend sportende kinderen tijdens de Koningsspelen. Dat hebben wij natuurlijk vastgelegd! Kijk je mee?