Ricardo van Rhijn Foundation STEUN ONS

Algemene Voorwaarden RvR Foundation SHOP

Algemene Voorwaarden Stichting Ricardo van Rhijn Foundation
Stichting Ricardo van Rhijn Foundation is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 60409878. Stichting Ricardo van Rhijn Foundation verricht haar werkzaamheden uitsluitend in overeenstemming met deze voorwaarden, tenzij schriftelijk anders is overeengekomen.

1. Koop overeenkomst
Een koopovereenkomst komt tot stand na plaatsing van de order in de onlinewinkel. Ter bevestiging sturen we de klant een e-mail met daarin alle order- en adresgegevens, zoals door de klant ingevuld. Ook ontvangt u een standaard factuur na betaling van de order. Fouten en vergissingen in de geplaatste order komen geheel voor risico en rekening van de koper. Wilt u de order alsnog annuleren dan verzoeken we u om binnen één werkdag een e-mail naar ons te sturen. Wij annuleren de order en u ontvangt het aankoopbedrag retour.

2. Prijzen
De door ons genoemde prijzen zijn in Euro’s, inclusief BTW, maar exclusief verzendkosten. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen. Gewijzigde prijzen hebben geen invloed op lopende orders.

3. Betalingswijze
3.1. Betaling via Multisafepay
U betaalt uw order direct na het plaatsen van de order via Multisafepay (Creditcard of Ideal). Dit bedrag is inclusief BTW én verzendkosten. Het totaalbedrag kunt u vinden in de winkelwagen bij afrekenen/veilig bestellen. Op de orderbevestiging die u per e-mail ontvangt, wordt een uniek ordernummer vermeld die kenmerkend is voor de bestelling. Indien u vragen of opmerkingen heeft over uw bestelling, dient u dit nummer te vermelden.
3.2. Afhalen Wanneer u de bestelling bij ons wenst af te halen, dan kan dat ook. Uiteraard betaalt u dan geen verzendkosten. Indien u via de website koopt, dient u wel direct te betalen. Hierbij kunt u dan aangeven dat u uw order in onze winkel op wil komen halen. Uiteraard kunt u ook in op ons kantoor direct kopen. U kunt bij ons betalen met contanten, gaarne gepast betalen.

4. Betalingsproblemen
Mocht een vordering niet op een normale manier te innen zijn dan dienen wij de vordering ter incasso in bij een deurwaarder. De extra kosten die dan gemaakt worden zijn geheel voor rekening en verantwoordelijkheid van de klant.

5. Verzendwijze en kosten
Orders worden verzonden met PostNL. Deze levert in de meeste gevallen binnen één a twee werkdagen. Verzendingen geschieden steeds voor rekening en risico van de verkoper. De keuze van de wijze van verzending en verpakking is aan ons. Als tijdstip van de juridische levering geldt het moment waarop de goederen ons bedrijf verlaten. Mocht de postbode u niet thuis treffen dan zal deze een afhaalbewijs bij u achterlaten. Daarmee kunt U dan, onder vertoning van een geldig identiteitsbewijs, het pakket afhalen op het postkantoor. Het pakket blijft drie weken op het postkantoor liggen voordat het weer naar ons wordt teruggezonden. Mochten wij in dergelijke situatie nog een keer het pakket aan u moeten sturen dan brengen wij opnieuw de hieronder vermelde verzend- en verpakkingskosten in rekening. Wij bieden ook de mogelijkheid uw bestelling af te laten leveren op een ander adres. U kunt dit aangeven bij het invullen van uw adresgegevens. Verzend- en administratiekosten: De kosten voor het verzenden van pakketpost is binnen Nederland € 4,95 voor pakketpost. Dit geldt voor pakketten tot 30 kilo. Voor pakketten die zwaarder zijn dan 30 kg gelden afwijkende tarieven. Deze zijn bij ons opvraagbaar.

6. Levertijd
Wij doen ons uiterste best om de meeste artikelen binnen 1 tot 7 werkdagen na betaling van de order aan u te leveren. De levertijd is echter zeer afhankelijk van het type bal of stuk merchandise. Gezien wij geen winst als oogmerk hebben en het volledige aankoopbedrag ten goede komt aan de projecten van de stichting hebben wij geen enorme voorraden. Wij zorgen dat u op de juiste wijze wordt geïnformeerd over de te verwachte levertijd. U kunt de status van uw order altijd even bekijken door het invullen van uw ordernummer en opgegeven e-mailadres op onze website onder Mijn Account. Wilt u van tevoren zekerheid of duidelijkheid hebben over de levertijd van een artikel, belt u dan even met ons kantoor. Als een artikel niet leverbaar blijkt te zijn, nemen wij even contact met u op. Zorg dus altijd dat uw e-mailadres juist is ingevuld en u regelmatig uw mail bekijkt.

7. Ruilen/retourneren van een artikel
De afnemers van artikelen hebben het recht om na ontvangst van de goederen binnen 30 dagen een artikel te ruilen of te retourneren. De consument draagt de kosten van terugzending van goederen. De goederen kunnen enkel worden geretourneerd in onbeschadigde staat en originele onbeschadigde verpakking, ze moeten in dezelfde conditie verkeren en mogen niet gebruikt of gedragen zijn. Ongefrankeerde of niet voldoende gefrankeerde retouren worden geweigerd. Let op: niet elk artikel kan worden geruild.

8. Garantie
Indien de klant een beschadigd product ontvangt, wordt deze door de Ricardo van Rhijn Foundation omgeruild voor een zelfde dan wel vergelijkbaar product. Hiertoe dient de klant binnen 7 werkdagen na verzending contact op te nemen. Als wij constateren dat wij een beschadigd product hebben verstuurd vergoeden we de verzendkosten van de klant. U ontvangt uiteraard garantie. 30 dagen garantie op kleding, ballen.

9. U hebt het verkeerde artikel ontvangen
Indien de klant een verkeerd product ontvangt, wordt deze door ons omgeruild voor een zelfde dan wel vergelijkbaar product. Hiertoe dient de klant binnen 7 werkdagen na verzending contact op te nemen. Als wij constateren dat wij een verkeerd product hebben verstuurd vergoeden we de verzendkosten van de klant.

10. Klachten en geschillen
Op al onze overeenkomsten is het Nederlandse recht van toepassing. Klachten over uw bestelling dient u altijd binnen 7 dagen schriftelijk aan ons te melden.

11. Uw persoonlijke gegevens bij Stichting Ricardo van Rhijn Foundation
Wij zullen uw persoonlijke gegevens niet ter beschikking stellen aan derden. Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt, en zullen alles in het werk stellen om uw persoonlijke informatie te beschermen. Op verzoek zullen wij uw geregistreerde gegevens aan u verzenden.

12. Niet respecteren van onze voorwaarden
Als een afnemer onze voorwaarden niet respecteert zoals deze zijn geformuleerd vervalt elk recht op ruilen, retourneren of crediteren van een order. Wij behouden het recht om alle gemaakte kosten van een order achteraf wel in rekening te brengen aan de klant.