Ricardo van Rhijn Foundation STEUN ONS

Ambassadeur-Floor-van-Ameyde.png

Floor van Ameyde

Mijn naam is Floor van Ameyde en ik sta sinds mijn derde al op ski’s. Op mijn zevende werd ik ontdekt en sindsdien streef ik naar een plek bij de wereldtop. Ik ben gedreven en optimistisch, het is dan ook mijn doel om in 2022 te schitteren tijdens de Olympische Winterspelen in Peking!

Ik ben trots om ambassadrice te zijn van de Ricardo van Rhijn Foundation, want zo kan ik iets betekenen voor de maatschappij. Elk Kind Een Bal vind ik een geweldig concept, omdat ik sport onmisbaar vind in de opleiding van kinderen. Het maakt kinderen mentaal veel sterker, het zorgt voor plezier en het verbetert resultaten in de klas. Sport@School motiveert kinderen extra om te bewegen, die intensieve begeleiding kreeg ik op school niet mee in mijn jeugd, daarom vind ik het ook fantastisch af en toe mee te sporten met de kinderen op school of tijdens evenementen. Ik wil kinderen graag inspireren om altijd in zichzelf te blijven geloven en overtuigd te blijven dat ze iets kunnen bereiken.