Ricardo van Rhijn Foundation STEUN ONS

Ambassadeur-Ricardo-van-Rhijn.png

Ricardo van Rhijn

Door drie landskampioenschappen met Ajax namen de maatschappelijke aanvragen voor Ricardo in de afgelopen jaren toe. Ricardo heeft het altijd leuk gevonden om met kinderen te werken en voelt zich als profvoetballer bevoorrecht om een rolmodel te kunnen zijn voor deze kinderen. Hij zag tijdens de maatschappelijke projecten van Ajax en andere opdrachtgevers dat het inzetten van rolmodellen een grote impact heeft op kinderen. Dit is de basis voor Ricardo geweest om een Foundation op te zetten waarbij veel rolmodellen ingezet kunnen worden als ambassadeurs. Samen zijn zij één team van de Ricardo van Rhijn Foundation!

De reden waarom ik me verbonden heb als ambassadeur van de Ricardo van Rhijn Foundation is omdat ik geloof in de ideeën en initiatieven die de foundation tot stand brengt. Met een geweldig team van inmiddels een hechte groep vrienden proberen we iets terug te doen voor de maatschappij met in het bijzonder voor jongeren. Met diverse projecten en de inzet van mij als een van de ambassadeurs willen we kinderen graag een zet in de goede richting geven op het gebied van sport, voeding en maatschappelijke inzet/ verantwoordelijkheid. Het is een eer voor mij persoonlijk dat de foundation mijn naam draagt. Met trots, 100% inzet en natuurlijk plezier hoop ik een klein steentje bij te kunnen dragen in dit mooie avontuur. Het is prachtig om te zien hoe ik mij na mijn carrière kan gaan inzetten voor de jeugd! De enorme basis is in ieder geval gelegd.