Ricardo van Rhijn Foundation STEUN ONS

ASEM AFSHARI

STAGIAIRE

Asem Afshari is twintig jaar oud en hij zit in het derde jaar van de opleiding Management Sport en Bewegen. Sinds februari 2016 werkt hij drie keer per week voor Sport@School en hij helpt mee met evenementen, daarnaast doet hij een intern onderzoek naar het concept Sport@School in de praktijk.

“Stage lopen bij de RvRF geeft mij ontzettend veel voldoening, want je bezorgt de kinderen zowel met evenementen als met Sport@School een sportieve dag. Maar het gaat verder dan dat. Je bouwt namelijk een band op met kinderen en je helpt ze bij problemen waar ze tegenaan lopen. Ik weet nog dat de kinderen aan mij vroegen of ik er volgend schooljaar weer bij ben. Ze willen namelijk dat ik ze verder begeleid in hun ontwikkeling. Dat raakt mij enorm, het geeft namelijk aan dat ik mijn taken goed uitvoer”.

“Mijn leertraject is vooral gericht op mijn onderzoek waar ik veel tijd aan besteed. Ik kan mijn onderzoek naar de uitvoering van Sport@School in de praktijk, goed toepassen op wat ik leer tijdens mijn opleiding, dus dat is een mooie wisselwerking. Omdat ik veel vrijheid krijg vanuit de RvRF, is het aan mezelf om discipline op te brengen om opdrachten zelf op tijd af te hebben, ik ben heel blij met dat leertraject”.

“Het is een groeiende organisatie met een leuke, hechte groep met veel flexibiliteit. De werksfeer is informeel, waardoor je je als persoon goed op je gemak voelt. Je krijgt heel veel kansen om door te groeien, zo zal ik aankomend jaar waarschijnlijk coördinatiefuncties krijgen bij Sport@School om me verder te ontplooien. Na mijn stage wil ik graag verder bij de RvRF. Ik voel me thuis en ik kan nog veel leren van de mensen om me heen. Ik raad dan ook iedereen aan hier stage te lopen!”